Hoe werkt de KPN actie?

[This article is only available in Dutch]

Kies een kleur, en ontvang je hoesje binnen enkele werkdagen. De beschikbare kleuren zijn Coral red, White, Indigo en Turquoise

Via de actie-url kan je een slank hoesje in de gewenste kleur uitzoeken. Volg deze stappen om het hoesje te bestellen:

1. Kies je favoriete slanke hoesje.
  2. Voeg je keuze toe aan de winkelwagen
  3. Log in op je account of maak een account aan
  4. Klik aan de linkerkant op “Voeg kortingscode toe”. Vul de code in die vermeld staat op je voucher en klik op “ Pas toe”
  5. Klik op “Naar afrekenen” om je bestelling te voltooien.

Een actiecode is slechts éénmaal te gebruiken. De code geldt alleen voor slanke hoesjes, niet voor andere accessoires of reserveonderdelen.